Kuća na reci – Vaš privremeni dom u prirodi

Urban Palace je kompletno opremljen splav na Novom Beogradu, blok 44, iza TC Piramida. Prostire se na dva nivoa i uređen je za vaše maksimalno uživanje. Ukoliko nemate vremena ili ne želite da idete iz grada - ovo je rešenje koje ste tražili. Urban Palace je savršeno mesto za odmor, druženje ili organizovanje različitih proslava koje će vaši prijatelji pamtiti, uz mogućnost noćenja do 10 osoba.Dnevna soba i kuhinja

Prostrana dnevna soba nalazi se na donjem nivou i opremljena je sa tri troseda. Dobro je osvetljena u toku dana, a nije direktno izložena suncu. Od kuhinje je odvojena šankom, koji je posebno pogodan za proslave ili koktele i ima izlaz na široku terasu koja gleda na reku.

Spavaće sobe

Na spratu se nalaze 3 bračna kreveta, kupatilo, odvojena soba sa bračnim krevetom, kao i terasa sa pogledom na reku, niz koju se pruža najlepši zalazak sunca u Beogradu

Kupatila

Mogućnost korišćenja 2 kupatila svakako će vam obezbediti komfor, posebno prilikom organizovanja druženja, proslava i noćenja više ljudi.

Donja terasa

Donja terasa je izuzetno prostrana i može da primi i do 40 ljudi. Opremljena je ležaljkama, lejzi begovima, stolovima i stolicama, ljuljaškom, šankom, kao i rešetkom za gril. Posebna pogodnost je mogućnost vezivanja plovila, pa se gosti mogu pridružiti i putem rečnog saobraćaja, kako biste proveli savršen letnji dan.

Sprat sa pogledom

Na gornjem spratu možete se opustiti uz čašu omiljenog pića sa pogledom na reku.

Gornja terasa

Dok se vaši gosti zabavljaju na donjem spratu, savršenu privatnost nudi vam gornja terasa, idealna za miran i bezbrižan početak dana.

Lokacija

Urban Palace se nalazi na Novom Beogradu u bloku 44, na obali Save, u blizini TC Piramida. Prirodan ambijent splava učiniće da zaboravite da ste u blizini grada bar na jedan dan.