Dobrodošli u Urban Panoramu

Stan na devetom spratu sa prelepim pogledom na Dunav pružiće Vam odmor kakav ste zaslužili. Velika terasa od 30m2 sa pogledom na centar grada, a ipak izolovana od gradske buke odaje utisak da uopšte niste u Beogradu. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, kupatila(sa tuš kabinom i đakuzi kadom), potpuno opremljenom kuhinjom, plakarima, trpezarijom i dnevnim boravkom sa TV-om. Wi-fi je besplatan i dostupan u celom stanu i na terasi. Stan je udaljen samo 200m od pešačke zone Dunava i hotela Jugoslavija, jednog od omiljenih mesta za šetnju u Beogradu. Pogledajte slike i uverite se sami.Terasa sa panoramom

Ono što ovaj stan svakako izdvaja od drugih jeste velika terasa (30m2) sa koje se pruža panoramski pogled na centar Beograda i Dunav. Ukoliko želite da se prošetate, pešačka zona vodi vas sve do Dunavskog keja, jednog od najstarijih i najlepših mesta za šetnju u Beogradu. Ovo je idealno mesto za miran početak dana uz jutarnju kafu, ili za opuštajuć prizor zalaska sunca sa Vašim prijateljima ili voljenom osobom.

Kupatilo

Moderno opremljeno kupatilo je prostrano i uključuje tuš kabinu i đakuzi kadu za Vaše maksimalno uživanje.

Spavaće sobe

Dve prostrane i udobne spavaće sobe zaokružiće vaš odmor i pružiti Vam miran san.

Dnevna soba

Dnevna soba je prostrana i lepo osvetljena, povezana je sa ostatkom stana i potpuno opremljenom kuhinjom. Ona može biti mesto okupljanja tokom vašeg dnevnog boravka, jer čini centralni deo stana.

Lokacija

Urban Panorama se nalazi u ulici Džona Kenedija, na 10 minuta vožnje do centra grada do koga saobraćaju gradske linije 15, 84 i 706.