Kuća na reci – Vaš privremeni dom u prirodi

Urban Palace je kompletno opremljen splav na Novom Beogradu, blok 44, iza TC Piramida. Prostire se na dva nivoa i uređen je za vaše maksimalno uživanje. Ukoliko nemate vremena ili ne želite da idete iz grada - ovo je rešenje koje ste tražili. Urban Palace je savršeno mesto za odmor, druženje ili organizovanje različitih proslava koje će vaši prijatelji pamtiti, uz mogućnost noćenja do 10 osoba.Dnevna soba i kuhinja

Prostrana dnevna soba nalazi se na donjem nivou i opremljena je sa tri troseda. Dobro je osvetljena u toku dana, a nije direktno izložena suncu. Od kuhinje je odvojena šankom, koji je posebno pogodan za proslave ili koktele i ima izlaz na široku terasu koja gleda na reku.

Spavaće sobe

Na spratu se nalaze 3 bračna kreveta, kupatilo, odvojena soba sa bračnim krevetom i đakuzijem, kao i terasa sa pogledom na reku, niz koju se pruža najlepši zalazak sunca u Beogradu

Kupatila

Mogućnost korišćenja 2 kupatila svakako će vam obezbediti komfor, posebno prilikom organizovanja druženja, proslava i noćenja više ljudi.

Donja terasa

Donja terasa je izuzetno prostrana i može da primi i do 40 ljudi. Opremljena je ležaljkama, lejzi begovima, stolovima i stolicama, ljuljaškom, šankom, kao i rešetkom za gril. Posebna pogodnost je mogućnost vezivanja plovila, pa se gosti mogu pridružiti i putem rečnog saobraćaja, kako biste proveli savršen letnji dan.

Đakuzi

Na gornjem spratu možete se opustiti u đakuziju uz čašu omiljenog pića sa pogledom na reku.

Gornja terasa

Dok se vaši gosti zabavljaju na donjem spratu, savršenu privatnost nudi vam gornja terasa, idealna za miran i bezbrižan početak dana.

Lokacija

Urban Palace se nalazi na Novom Beogradu u bloku 44, na obali Save, u blizini TC Piramida. Prirodan ambijent splava učiniće da zaboravite da ste u blizini grada bar na jedan dan.