Vaš odmor od grada – u gradu

Za savršen odmor nekada je potrebno samo udobno mesto koje će vam omogućiti da se izolujete. Prostran i udoban stan na Bežanijskoj kosi može biti idealan prostor da se sklonite od gradske gužve, a od centra Beograda udaljen je samo 10 minuta. Sa terase se pruža pogled koji vas podseća da ne morate biti van grada da biste se opustili.Kuhinja

Moderno opremljena kuhinja omogućava vam da organizujete poslovni ručak ili večeru na kojima ćete pokazati vaše kulinraske veštine. Takođe, u privatnosti koju vam pruža prostor, možete pripremiti romantičan obrok vašoj voljenoj osobi.

Kupatilo

Kupatilo sa tuš kabinom opremljeno je svim pogodnostima, bilo da ste ovde da se odmorite ili ste samo u prolazu.

Spavaće sobe

Klimatizovane spavaće sobe omogućiće vam da adaptirate temperaturu koje god da je godišnje doba u cilju najboljeg mogućeg odmora.

Dnevna soba

Centralni deo stana sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijskim stolom, gde ćete se vrlo brzo osetiti kao kod kuće. Boje drveta koje dominiraju i dobra osvetljenost zbog krovnih prozora oplemenjuju ovaj prostor u bilo koje doba dana. Dnevna soba je prostrana i uređena za Vaše maksimalno uživanje i odmor.

Terasa

Terasa odaje utisak širine i opremljena je stolom i stolicama, kao i garniturom od trske, radi što većeg uživanja. U trenutku kada zaboravite da se nalazite u Beogradu, pogled sa terase Vas podseća da se nalazite u urbanom delu grada, bez obzira na osećaj mira koji stan pruža.

Lokacija

Urban Loft je odličan izbor za turiste, zato što se nalazi na pola puta između aerodroma i centra grada. Gradske linije koje prolaze su 72(direktan prevoz sa aerodroma), kao i 74 i 75(centar grada).